• banner(1)

Hvor kan du kjøpe benkeplater i akryl

Leter du etter det perfektebenkeplate i akryl?Ikke se lenger fordi HICON har dekket deg!

HICON POP DISPLAYS LTDer din foretrukne fabrikk for å tilpasse alle typer POP-skjermer, inkludert vitriner i akryl,utstillingstårn i akryl, pop-skjermer i akrylog akryl-utstillingsskjermer.Vi tilbyr et omfattende utvalg av utstillinger, utstillingsreoler, montre og butikkinventar, alt designet og produsert for å møte dine spesifikke behov og preferanser.

vohnny fly
solbriller display

Vår fabrikk dekker et område på mer enn 30 000 kvadratmeter, lokalisert i Dongguan City og Huizhou City, Guangdong-provinsen.Vi har vært i bransjen med å designe og produsere tilpassede skjermløsninger i mange år, og vi er stolte av vår ettersalgsservice for å sikre at våre kunder er fornøyde og fornøyde med kjøpet.

Våre benkemontre i akryl er perfekte for å vise produktene dine samtidig som de holder dem trygge og synlige.Funksjonelle, allsidige og enkle å vedlikeholde, våre utstillingstårn i akryl er ideelle for områder med mye trafikk.Pop-skjermer i akryl er perfekte for å fremheve kampanjer, nye lanseringer og sesongprodukter.Våre salgssteder i akryl er designet for å maksimere salget og forbedre merkevaren din.

Så hvor kan du kjøpe de beste benkeplatestativer i akryl?HICON selvfølgelig!Vi tilbyr konkurransedyktige priser, rask levering og kvalitetsprodukter.Handle hos oss, du vil ikke angre. 

Kontakt oss i dag for mer informasjon, og la oss hjelpe deg å forbedre merkevaren din med våre førsteklasses benkeplater i akryl!


Innleggstid: 18. mai 2023